22 Mayıs 2013 Çarşamba


DÜNYA ÇOCUK VE GENÇLİK DERNEĞİ AÇILDI

ÇOCUK VE GENÇLERİN HAYAT KALİTELERİ ARTACAK
Türkiye genelinde faaliyet gösteren kurulma amacı; çocuklara, gençlere, engellilere ve yaşlıların sorunlarına projeler dâhilinde çözüm üretmek olan ve erken yaşta evlilikleri engellemeyi amaçlayan kısa adı DÜÇGED olan Dünya Çocuk ve Gençlik Derneği Niğde Şubesi büyük bir tören ve etkinlikler çerçevesinde açıldı.
DÜÇGED’in Niğde Şubesi açılış törenine Niğde Valisi Âlim Barut, eşi Miyase Barut Hanımefendi, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, GHSM İl Müdürü Harun Turhan, Niğde İl Sağlık Müdürü Alirıza Erdoğan, DÜÇGED Genel Başkanı Ercan Akpınar ve Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Niğde Şube Başkanı Fatma Büyükakkaş katıldı.
Seratut iş merkezindeki dernek binasının açılışından sonra 5 Şubat Kapalı Spor salonuna geçildi. 5 Şubat Kapalı Spor Salonu’nda yapılan etkinliklerde ilk sırayı protokol konuşmaları aldı. İlk Konuşmayı yapan DÜÇGED Genel Başkan Yardımcısı ve Niğde Şube Başkanı Fatma Büyükakkaş, hayırlı bir ayın, hayırlı bir gününde hizmet açmanın ve bugünü katılımcılarla paylaşmanın mutluluğu içerisinde olduğunu paylaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder