27 Temmuz 2013 Cumartesi

AK Parti Niğde Teşkilatı Ramazan Boyunca Fakir Sofralarında

AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Gençlik Kolları Başkanı H.Emre Kesek, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör ve teşkilat mensupları bu yıl iftarını fakir sofralarında açmaya devam ettiği belirtildi..
Onbir ayın sultanı Ramazan’ın gelmesi ile birlikte programlarını yoğunlaştıran Ak Parti, Kadın Kollarının organize ettiği Ramazan’da fakir sofralarında iftar açma programında, her gün bir aileye gidilerek, hem onların sofralarını şenlendiriyor, hem birlik ve beraberliğin, paylaşma duygusunun yaşanmasını sağlıyor.
                      
Fakir sofrasında iftar
                                                                                                        
AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, her gün ihtiyaç sahibi bir ailenin evinde oruç açarken, geçtiğimiz yıllarda da gerçekleştirdikleri fakir ailelerle iftarda buluşma programlarını bu yıl da devam ettirdiklerini belirtti. Özmen;"Ramazanda, paylaşma , ortak duygularda buluşma, ihtiyaç sahibinin yanında olmak dinimizin bize verdiği en güzel  mesajlarındandır. Bizler halkın yanında olmayı şiar edinmiş bir parti olarak, Niğde’de birçok ailenin sofrasına konuk oluyoruz’’ dedi 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder