31 Ekim 2013 Perşembe

"Kitapcan" Migros Mağazalarında Kitap Dostlarının
Yardımlarını Bekliyor
Herkese Kitap Vakfı, "Kitap Bağışla Bize, Okusun Tüm Türkiye" sloganıyla 1-17 Kasım 2013 tarihlerinde Migros Mağazalarında yerini alıyor.
Türkiye’de kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve ihtiyacı olan herkesin eşit şartlarda kitaba kavuşmalarını sağlamak amacıyla kurulan "Herkese Kitap Vakfı" Türkiye'de yayınlanmış tüm kitapların ülkenin en ücra köşelerine ulaşmasına olanak sağlayacak altyapı çalışmalarına devam ediyor.
"Kitap Bağışla Bize, Okusun Tüm Türkiye" sloganıyla yola çıkan Herkese Kitap Vakfı, 1-17 Kasım 2013 tarihlerinde her gün 12.00-20.00 saatleri arasında 5M Beylikdüzü, Cevahir, Anadoluhisarı, İstinye ve Caddebostan Migros Mağazalarında yer alan Kitapcan standlarında kitap bağışlarınızı bekliyor.

Türkiye'nin her yerinde yaşayan, ihtiyacı olan herkesin eşit şartlarda kitaba ulaşmalarını sağlamak, herkese her yerde kitap okutmayı sevdirmeyi hedefleyen Herkese Kitap Vakfı, ödüllü yönetmen ve senarist İlksen Başarır’ın yönetmenliğini yaptığı Seda Sayan, Ali Sunal, Sergen Yalçın, Reha Muhtar, Mustafa Sandal, Kenan Doğulu ve Yılmaz Erdoğan gibi ünlü isimlerin rol aldığı kısa filmlerle de kitap okuma duyarlılığını gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder