23 Aralık 2013 Pazartesi


NİĞDE CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FAHRİ EKER

     CHP Niğde Belediye Başkan Adayı olarak Fahri Ekeri Cuma günü saat 13:00’da Hüdavent Hatun Düğün Salonu önünde açık havada yaptığı açıklama ile resmen adaylığını açıkladı.
 başkanlığını yaptığı Demirciler Odası ile Niğde Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’nden istifa ederek, aktif siyasette olacağı sinyallerini veren Fahri Eker, beklenen  açıklamasını yaptı.
 Niğde Hüdavent Hatun Düğün Salonu önünde adayklık açıklaması için yapılan toplatıya Niğde CHP Milletvekili Doğan ŞAFAK , CHP İl Başbanı Ünal BAYKAN ,Merkez İlçe Başkanı Atila SOYLU , Belediye Başkan adayı Fahri EKER , İlçe Belediye Başkan adayları , ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
       Niğde Merkez,  İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarının tanıtıldığı programda, adayların isimleri tek tek okundu. Ulukışla ilçesi ile beraber iki beldenin daha adaylarının isimleri bu Pazar günü Genel Merkez tarafından onaylandıktan sonra açıklanacağı belirtildi

     kalabalık arasında m.vekili Şafak , Baykan ve f.Eker 'in hemen arkasında tutulan pankart ilginçti.
 Şöyle ;" Ozan Kazım derki , Arabaya TEKER , Çocuğa ŞEKER , Niğde' ye Fahri EKER " Yazılmıştı.
      Niğdeli esnafların yoğun ilgi gösterdiği, partililerin merakla beklediği adayın Fahri Eker olduğu öğrenilirken, böylece Niğde'de seçime girecek partiler adaylarını açıklamış , oluyor.









     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder