8 Şubat 2014 Cumartesi

ATLETİZM KÜLÜPLERİ NİĞDEYE BAŞARI İLE DÖNDÜLER

Türkiye Atletizm Federasyonu 2014 Yılı Faaliyet Programında yer alan kulüplerarası küçükler ve yıldızlar deplasmanlı Bölgesel kros ligi 1. Ayağı 02 şubat 2014 tarihinde Adana ilinde yapıldı.
Yarışmalar hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Ahmet YAVUZ " müsabakaların 8 ayrı bölgede yapılarak ve 2154 sporcunu katılımıyla gerçekleşti yapılan yarışmalar ne neticesinde ilimizi temsilen katılan takımlarımız bir 2. ve 3. lük alarak başarı ile döndüler. Adana da yapılan yarımşara ilimizden 8 kulüp katıldı. İlimize küçük kızlar da Alay Belediyesi Spor Kulübü Grup 2. Si olurken Gencik spor kulübü küçük erkeklerde Grup 3.su oldu . " Diye belirtti.
Yarışmaların yarı final ayağı 23 şubat 2014 tarihinde Niğde ilinde yapılacak olup bu yarışmalara daha iyi bir sonuç almak için daha fazla çalışacaklarını söyleyen Ahmet Yavuz "inşallah Niğde de yapılacak yarışmada da ilk üçte yer alıp Türkiye finallerine gideriz. ilimizi temsilen katılan kulüpler Tunç spor kulübü , , Veteranlar spor kulübü , Niğde gücü spor kulübü özel sungurbey spor kulübü ,Çamardı Mehmet Akif Ersoy spor kulübü ve 75. Yıl Şehit ÜST M. Erdem spor kulübü orta sıralarda yer alarak yarışmaları tamamladı." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder