16 Şubat 2014 Pazar

CHP NİĞDE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YAPILDI


 CHP Niğde Belediye Başkanı Fahri Eker, dün yapılan Derbent Seçim İletişim Merkezi açılışında partili- partisiz yüzlerce kişiye seslenerek, 30 Mart’ta mutlak zafer yaşanacağını ifade etti.
Yerel seçimlere 41 gün kala Fahri Eker CHP seçim büro açılışını yaptı.
CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker, Niğde Milletvekili Doğan Şafak ile beraber geldi.
Açılış programına CHP Niğde İl Başkanı Ünal Baykan, Niğde Milletvekili Doğan Şafak, CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker, CHP Merkez İlçe Başkanı Atilla Soylu, Niğde Eski Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Özmen ve çok sayıda partili katıldı.
İlk söz alan CHP Niğde İl Başkanı Ünal Baykan, partisinin yakaladığı sinerjinin tarifinin imkansız olduğunu ifade ederek; “Niğde’nin en ücra köyünden, merkeze kadar CHP adım adım, gümbür gümbür geliyor! Partinin yakaladığı bu ivme 30 Mart’ta sandıkları evet olarak dolduracaktır!” dedi.
Eker konuşmasında Niğde’nin gerçek sahibi seçmenler olduğunu ifade ederek, giriş yaptığı konuşmasında proje ve çalışma programından bahsetti.
Eker; “Niğde’nin gerçek sahibi Niğdelilerdir! Hazırladığımız tüm projeler, yaptığımız tüm çalışmalar sizlerin görüş ve eleştirileri ile şekillenmiş, tüm sorunlarımıza çözüm üretecek hassasiyetle hazırlanmıştır!
- Öğrencilerimiz ciddi bir barınma ve sosyal sorunları var! Niğde Belediyesi ise bu sorunlar karşısında sadece seyirci! Oysa biz binlerce yapacağımız stüdyo tipi dairelerle öğrencimizi kendi evinde rahat hissettireceğiz!- Şehrimizin imarına el atacağız! Gerçek kentleşmeyi sağlayacağız! - Kadınlarımızı üretimin, artı değerin, sosyal yaşantının merkezine koyacağız!
Konuşmasında doğru idarecilik vurgusu yaparak; “Belediyecilik idarecilik işidir! İdarecilik Fahri Eker’in işidir!Bundan kimsenin kuşkusu olmasın! NESOB’ta 2004’den bugüne kadar 3700 gencimize Niğde’de bir ilk olarak girişimcilik ve meslek edindirme kursları açtık! Bunlardan 1100 kişisi kendi işini kurdu! Geri kalan ise istihdam edildi. Eğer Allah nasip ederse, 30 Mart’ta Niğde Belediyesi’ne gelirsek, vaat etmiyorum buradan söz veriyorum binlerce gencimize iş, aş olacağız!” dedi.
son olarak CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak çıkarak, Niğde Belediyesi’nin yanlış icraatlarından bahsederek tarihi bir konuya dikkat çekti. Şafak Niğde’nin imar planı hazırlanmasında yolsuzluk yapıldığını ifade ederek; “Bize Niğde’nin nazım imar planı yok dediler, sonra İstanbul’dan bir firmaya 250 bin liraya hazırlattılar. Bizde soru önergesi verdik. Ama hazırlattıkları plan ret edildi, Niğdelinin parası İstanbullu firmaya gitti. Bu ve buna benzer bir çok örnek var ama inşallah 30 Mart’ta bu gidişata Niğdeli dur diyecektir” dedi.
Seçim İrtibat Merkezleri’nin açılışında Fahri Eker, Doğan Şafak ve Ahmet Oğuz Özmen birlikte keserek açılışlarını yaparken, Eker; “Çok seçim bürosu açarak, çok çalışılmış olmuyor! Herkes bir seçim bürosu! Bu açtığımız ilk seçim bürosu ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Diğer seçim merkezlerimizi ise haftaya açacağız!” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder