9 Şubat 2014 Pazar


   CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EKER ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Adaylığının açıklamasından bugüne kadar Niğdelilerle iç içe olan çalışmasından hız kesmeyen CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker, 30 Mart’ta mutlak başarı sağlayacaklarını ifade etti.
30 Mart yerel seçimleri yaklaştıkça siyasiler çalışmalarına hız verirken, kamuoyunun favori adaylarından olan CHP’li Fahri Eker, çalışmalarını değerlendirdi.

Yılbaşından itibaren siyasi çalışmalarına büyük bir önem verdiğini ifade eden Eker, 2014 yılında gerçekleştirdiği 103 ev toplantısı ile 2 bini aşkın seçmenle birebir temas kurduğunu, esnaf ve STK ziyaretleriyle proje ve çalışmalarını aktararak, seçimler için en iddialı parti olduklarını aktardı
.
Belediye Meclis üyelerinin demokratik bir seçimle seçildiğini ve hepsinin tertemiz mazisi, akademik kariyeri, Niğde için projeleri olduğunu vurgulayarak, bu meclis üyelerinin başka bir partide nüfuz bulmasının imkansız olduğunu aktararak, “Belediyecilik işi ekip işidir! Ekibimizde Niğde’nin örnek gösterilecek kadrolarından oluşmaktadır. Mühendisi, mimarı, avukatı, haritacısı, ekonomisti, turizmcisi, esnafı, genci, kadını ne istenirse hepsinden mevcuttur. Bu anlamda seçmenlerin kadromuzu iyi tanıması istiyoruz. Bununla birlikte bize oy vermeyi düşünmeyen seçmenlere bir kez daha sesleniyoruz, oy verirken, kararınız bizden yana olsun. Çünkü biz Niğde’yi en iyi yönetecek kadro, birikim ve deneyime sahibiz!” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder