21 Ekim 2015 Çarşamba

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI
    
      Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası " 2015 yılında Kurban Bayramı dolayısıyla 12-18 Ekim tarihleri arasında kutlandı.
Bor İlçesi Sokullu Mehmet Paşa Camii avlusunda  düzenlenen açılış programına İlçe Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK, Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, İlçe Müftüsü Cafer KILINÇ, İlçe Vaizleri Hasan Ali GÜLLÜ ve Selman KIZILKAYA, Murakıp Nurullah EROĞLU, İlçe Malmüdürü Musa KAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin ÖZÜDOĞRU, Bor İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Burhan İLERİ, Bor Halk Bankası Müdürü Eyüp KÜÇÜLDİLLİ, siyasi parti temsilcileri, gazeteciler ve ilçe halkı katıldı.
      Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Kur'an Tilaveti, 2015 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası teması olan Cami ve Namazla Arınma   konusuda İlçe Müftüsü Cafer KILINÇ  bilgilendirme konuşması gerçekleştirdi. Program  ilahi dinletisi ile sona erdi.

     Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri içerisinde; 14.10.2015 tarihinde Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezinde Necmettin NURSAÇAN Hocaefendi tarafından bir konferans gerçekleşti. 16.10.2015 tarihinde Cuma Namazı öncesinde Sokullu Mehmet Paşa Camiiinde Hatim ve Mevliüt programı gerçekleşti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder