7 Eylül 2019 Cumartesi

NİĞDE’DE U12 CUP HEYECANI
Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi ve Niğde Anadolu FK tarafından Organize edilen ve Ülkemizin Önemli Futbol Kulüplerinin 12 yaş altı takımlarının mücadele ettiği Niğde U12 Cup açılış töreni Vali Yılmaz Şimşek’in katılımı ile 5 Şubat stadyumunda gerçekleştirildi.
Niğde, tarihinin en büyük futbol organizasyonu olan “Niğde U12 Cup” 5-6 Eylül tarihlerinde 5 Şubat Stadı’nda başladı. Niğde U12 Cup’a ülkemizin en önemli spor kulüplerinin 12 yaş altı takımları katıldı.
Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi ve Niğde Anadolu FK tarafından ortaklaşa düzenlenecek dev organizasyonda Fenerbahçe, Galatasaray, Altınordu ve Niğde Anadolu FK’nın yanı sıra Ankaragücü, Gençlerbirliği, Gazişehir, Konyaspor, Malatyaspor, Sivasspor, Osmanlıspor ve Adana Demirspor kulüplerinin 12 yaş altı ekipleri mücadele etti..
150’nin üzerinde çocuğu buluşturuyor. Niğde U12 Cup için ,Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, “Medeniyetlerin buluşma noktası olan Niğde, şimdi de minik futbol yıldızlarının buluşma noktası olacak” dedi. Niğde U12 Cup’ın kentin sportif kimliğinin gelişmesi açısından büyük önem taşıdığını sözlerine ekleyen Vali Şimşek, “Sporu, çocuk gelişiminin ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz, paylaşma, yardımlaşma, dostluk gibi duygular spor sayesinde pekişiyor. Niğde U12 Cup, Niğdeli çocuklar için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacak” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder