11 Haziran 2024 Salı


 Aladağlar ve Bolkar Dağları Foto Safari Yarışması Sonuçlandı

ALADAĞLAR SİZLERİ BEKLİYOR ÇADIRINI KAP GEL SLOGANI İLE KONUKLAR DAVET EDİLDİ

Niğde Aladağlar ve Bolkar Dağları bölgelerinde gerçekleştirilecek olan foto safari, Ahiler Kalkınma Ajansı ile FOTON Derneği tarafından düzenlendi.

Niğde Valiliği, Ahiler Kalkınma Ajansı ve FOTON Fotoğraf Organizasyonları Derneği tarafından T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekleri ile 6-9 Haziran tarihleri arasında Aladağlar'da Foto Safari Yarışması düzenlendi.

 Niğde Valiliği iş birliğinde, , Ahiler Kalkınma Ajansı  tarafından Niğde ilinde Aladağlar ve Bolkar Dağlarının doğal güzelliklerini tanıtmak ve bölgede yer alan kültürel mirasın görünürlüğünü artırmak amacıyla 6-9 Haziran 2024 tarihleri arasında "Aladağlar ve Bolkar Dağları Foto Safari Yarışması" düzenlendi..

Jürisini; Usta Belgeselci ve Fotoğrafçı Çoşkun Aral, Ünlü Fotoğrafçı Mustafa Seven, Fotoğrafçı Cem Kıvırcık, Fotoğrafçı Osman Demirden, Fotoğrafçı Tanin Helvacı ve Fotoğrafçı Fatih Kızılkaya ve Ahiler Kalkınma Ajansı Planlama, Programlama ve Strateji Geliştirme Birimi Başkanı Faruk Er'in oluşturduğu yarışmanın basın toplantısı 6 Haziran 2024 saat 15.00, ödül töreni ise 9 Haziran 2024 saat 15.00'da Niğde Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder