16 Haziran 2024 Pazar

Babalar Günü

 Vali Cahit ÇELİK’in Babalar Günü Mesajı 

Dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş, hayatımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren, iyiliğin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan babalarımızın ‘Babalar Günü’nü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Babalık yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren babalarımız sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden öğreticilerimizdir.

Çocuklarının eğitimden sağlığa her türlü gereksinimlerini sağlamak, onlara yaşamları boyunca sahip çıkmak, korumak ve kollamak amacıyla canla başla mücadele veren babalarımız, bir yandan evlatlarını geleceğe hazırlarken, çocuklarına öğrettikleri milli ve manevi değerlerle toplumun geleceğine de yön vermektedir.

Evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, sevgi dolu yürekleri ile aile bağlarının daha güçlü olmasını sağlayan babalarımızın değerini her zaman bilmeli ve onlara saygı ve sevgide asla kusur etmemeliyiz.

  Bu duygu ve düşüncelerle, başta kahraman şehit ve gazilerimizin babaları olmak üzere, tüm babalarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum.

                                                                                                         

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder