3 Ağustos 2024 Cumartesi


 Niğde Araştırma Hastanesinde inme hastası tedavileri yapılıyor

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ve Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Prof. Dr. Mustafa Doğan birlikte hastanede Afiliasyon Protokolü Kapsamında Hizmet Sunumu Sağlayan Öğretim Üyelerini ve bu bölümlerde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

 Yaklaşık 18 Aylık Bir Dönemi İçeren İnvaziv (Girişimsel) Nöroloji Eğitimini Tamamlayarak Hastanede “İnme” Hastası Tedavilerini Sağlayan Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim Akçay; 1 Mart 2024 Tarihinden Beri İnme birimine 5’i il dışı olmak üzere 39 hastanın operasyonlarının yapıldığını ve hastaların tamamının işlem sonrası şifa bulduğunu söyledi.

Yeni açılan hastane binası ile beraber yeni anjiyo ünitesi ve 5 yataklı inme yoğun bakım ünitesinin de açılmasının planlandığı hakkında bilgi verdi. Genel Cerrahi Bölümü Eğitim Birim Sorumlusu  Prof. Dr. Melih Şerif Karabeyoğlu ise Genel Cerrahi branşında endoskopi ve kolonoskopi işlem sürelerinin kısaldığını ve tümör cerrahilerinin yapılışının vaka sayısı olarak günden güne arttığını belirtti.

 Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Prof. Dr. Mustafa Doğan “ Sayın Rektörümüz, hastanemizin ihtiyacı olan diğer branşlarda da hekim sayılarını arttırmak amacıyla yeni kadro alımlarının planladığını iletti. Sayın Rektörümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. “ diye belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder