14 Ağustos 2024 Çarşamba


 NİĞDE DE 27 ŞÜPHELİ YAKALANDI

            Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde il merkezinde 01.07.2024-31.07.2024 tarihleri arasında meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Niğde il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

 

·         14 (On dört) Hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 22 (Yirmi iki) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmıştır.

·         1 (Bir) Nitelikli Dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1(Bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır

·         Polis Sorumluluk Bölgemiz dışında Resmi Belgede Sahtecilik Dolandırıcılık suçlarından arama kaydı bulunan 1(Bir) Şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

·         Polis Sorumluluk Bölgemiz dışında arama kaydı girilen 1(Bir) araç bulunarak ilgili birime teslim edilmiştir.

·         Hakkında başkasına ait banka ve kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlamak suçundan arama kaydı bulunan 1(Bir) şahıs yakalanarak ilgili birime teslim edilmiştir.

 

İl genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda tedbirler ve meydana gelen olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmaların hassasiyetle sürdüğü belirtildi.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder