24 Ekim 2012 Çarşamba


AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 


“Bütün hemşerilerimin kurban bayramını tebrik ediyorum”
Kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Milletvekili Kavaklıoğlu, bayramların dayanışma ve mutluluk günleri olduğunu vurgulayarak, Kurban Bayramı’nın barışa, birliğe, esenliğe ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.
AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında bayramın paylaştıkça anlam kazandığını ifade eden Kavaklıoğlu, “Bizim gelenek ve kültürümüz zorda kalanlara destek olmayı, öksüz ve yetimlere sahip çıkmayı, yaşlılarımızı sevindirmeyi mazlum ve yoksulu korumayı, komşusu açken tok yatmamayı gerektirir. Tarihimizde bayramlarımız hep bir arada ve birlik içinde kutlandı. Bu bayramı da yine birlik ve dirlik içinde kutlamayı diliyorum”.
Kavaklıoğlu trafik kazalarına dikkat çekti
Mesajında trafik kazalarına da dikkat çeken Kavaklıoğlu, “Trafiğe dikkat etmezsek büyük acılar yaşarız. Ümit ediyorum ki, bu Bayram hiç kimse için üzücü geçmeyecektir” diyerek bayram sevincinin acıya boğulmaması için de vatandaşları uyardı. Kavaklıoğlu mesajını şu cümlelerle tamamladı: “Sevinçlerimizi, yakınlaşmayı ve birliğimizi bayram sonrasına da taşıyalım; kardeşlik ve dostluk duygularımızı bütün bir yıla yayalım. Bu düşüncelerle Allah, sevinçlerimizi, mutluluklarımızı daim kılsın diyor, tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder