2 Ekim 2012 Salı


Kent Konseyi Toplandı

Niğde Belediyesi Kent Konseyi olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın başkanlığında, Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya kurum temsilcileri, akademisyenler, odalar, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
Divan Başkanlığı’nı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın, Başkan Yardımcılığı’nı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fahri Eker’in, Divan Kâtipliği’ni ise Niğde Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şener’in yaptığı toplantı Faruk Akdoğan’ın açılış konuşmasıyla başladı.
Ağırlıklı olarak; Kent Konseyi’nin kültür, turizm, sanat ve afetler üzerine yaptığı çalışmaların değerlendirildiği genel kurulda; Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Efendibey Kentsel Dönüşüm projesi uygulaması kapsamında Niğde Kalesi ve çevresinin düzenleneceğini belirtti.
Yapılan sunumların ve müzakerelerin ardından dilek ve temenniler kapsamında gençlik, spor ve belediye hizmetleri ile ilgili konularda genel kurul üyelerinin görüşlerini değerlendiren Faruk Akdoğan’ın katılan üyelere teşekkür etmesiyle toplantı sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder