10 Ekim 2012 Çarşamba


VALİ BARUT SOSYAL TESİSLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Niğde Valisi Âlim Barut, İl Özel İdaresine ait Bor Pınarbaşı Şantiyesinde incelemelerde bulundu ve Toprak Su Laboratuarına dönüştürülen Sosyal Tesisler hakkında İl Özel İdare Genel Sekreterinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Niğde Valisi Barut, ilk olarak Niğde Merkez Dışarı Camii yanında bulunan İl Özel İdaresine ait sosyal tesislerde incelemelerde bulundu. İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit'in de bulunduğu inceleme de İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol yapılan çalışmalarla ilgili Vali Barut'a bilgi verdi.
 Daha sonra Niğde İli Bor İlçesinde bulunan Pınarbaşı Konkasör Tesislerine geçen Vali Barut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol  'den Konkasörde yapılan iyileştirme çalışmaları ve taş ocağı hakkında bilgi aldı.
Niğde Valisi Âlim Barut burada da yaptığı açıklamada; "İl Özel İdaresinin Yol Ulaşım Hizmetlerinde önemli yere sahip olan tesisleri yerinde inceledim.
İnceleme sırasında gördüklerim ve yapılan işler memnuniyet verici. Kıt imkânlarla en iyi hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz. Devletin bir kuruşunu zayii etmemek için çaba sarf ediyoruz. Bu çalışmaları yapan ve hizmetlerde emeği bulunan başta Genel Sekreter Ali Nebol olmak üzere tüm Özel İdare çalışanlarına, idaremizden desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize, İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder