10 Ekim 2012 Çarşamba

Camiler ve Din Görevlileri Haftası


 Din Görevlilerine Seminer Verildi

      Çamardı İlçe Müftülüğü, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İlçe de  görev yapan tüm Din Görevlilerine Seminer verildi...
      Seminere, Cumhuriyet Üniv. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Tefsir Bilimleri Bölümü Öğretim Görevlisi, Durmuş ARSLAN konuşmacı olarak katıldı...

   Sunuculuğunu Çukurbağ Köyü İmam-Hatibi H.İbrahim AYAN'ın yaptığı Seminere ,saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Bademdere Kasabası Enicek Camii İmam Hatibi Bilal GÖKLER tarafından Kuran okundu. Günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını Çamardı İlçe Müftüsü Hayri ERENAY yaptı.

    Konuşmasında;'' 2012 Camiler ve Din Görevlileri haftasına, kalbimiz ve vicdanımız rahat olarak girmekteyiz. Geçen yıl koymuş olduğumuz hedeflerden, Hafızlık Kursunu açma ve Kur'an Kurslarını faaliyete geçirme hedeflerimiz yerine gelmiş bulunmaktadır. Tüm bu hedeflerimizin yerine gelmesinde tüm Köy ve Merkezde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin-i Kayyum ve Kur'an Kursu Öğreticilerimizin gayreti ile olmaktadır...'dedi.' teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
     Seminere Konuşmacı olarak katılan Cumhuriyet Üniv. İlahiyat Fakültesi Temel İslam Tefsir Bilimleri Bölümü Öğretim Görevlisi, Durmuş ARSLAN konuşmasında;'' Görevimizde başarılı olabilmenin sırrı, aile içi iletişimin çok iyi işlenmesine bağlıdır. Aile içerisinde huzurlu olanların bu ruh halleri iş alanına ve çevresine de yansır. Yani bunun pozitif bir yansıması vardır. Hem iletişim hem de gönül dilimizi ailede ve çevremizde iyi kullanmalıyız...'' dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder