21 Şubat 2013 Perşembe


AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI

Her ay düzenli olarak yapılan Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının 82. si yapıldı önemli açıklamaların yapıldığını belirten Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen şunları aktardı.
‘’Başbakanımızında dediği gibi; Partimizi kurduğumuz günden bugüne kadar 20 istişare toplantısı gerçekleştirdik. Hükümet düzeyinde bakanlar kurulunu topluyor ülkenin sorunlarına çözümler üretiyoruz.
 Toplu açılışların ardından partimizin divan toplantılarına katılıyor, şehrin kanaat önderleriyle buluşuyoruz.
Coğrafi bölgeler bazında il başkanlarımızı, milletvekillerimizi, belediye başkanlarını biraraya getiriyoruz, bölgenin sorunlarını karşılıklı olarak değerlendiriyoruz. Kimi siyasi partilerin AK Parti'yi taklit etmek için çok ciddi kafa yorduklarını biliyoruz. Biz başarısının sırrını gizleyecek bir kadro değiliz. İlmi saklayanlardan olmadık.
EKONOMİ KENT KONSEYİ DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI
14 Şubatta 81 ilin Ekonomi İşleri Başkanları ile beraber İl Ekonomi İşleri Başkanımız Fatih Karahan’la birlikte ,  yerel bazdaki sorunların, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edilip, merkezi hükümetçe takip edilecek projeler konusunda, İl Ekonomi Kent konseyi çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısına katıldık. Ekonomi İşleri Başkanı Numan Kurtulmuş 2002-2012 yıllarının Türkiye siyaseti açısından bir değişim süreci olduğunu, 2013-2023 yıllarının ise bir dönüşüm süreci olacağını, Türkiye’nin kurumsal ve yapısal anlamda reformları kalıcı hale getireceğini dile getirdi.
EKREM ERDEM TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLER SUNDU
Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat başkanımız Ekrem Erdemle birlikte, Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit’in de yer aldığı toplantıya Gençlik Kolları Başkanımız Emre Kesek, kadın Kolları Başkanımız Reyhan Sayın’la birlikte katıldık.Teşkilat çalışmaları hakkında yapılan konuşmalarda, seçimlere hazırlık için şimdiden bütün sandıkların oluşması gerektiğini, sandık kurulu çalışmaları ve diğer teşkilat çalışmalarının hızlandırılması gerektiğini, bütün teşkilatların seçime aktif , dinamik bir şekilde hazır olması gerektiğini belirtti. Sandıktaki seçmenlerin, sıkıntılarının teşkilatlar tarafından dinlenip, sorunlarının çözülmesi gerektiğinden bahsedildi.
BAŞBAKANIMIZLA BİREBİR GÖRÜŞTÜM
Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısından sonra Sayın Başbakınımızla birebir görüşme imkanı buldum.’’DEDİ.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder