7 Şubat 2013 Perşembe


Sağlık-Sen'den Teşekkür

         Sağlık-Sen Niğde Şubesi Başkanı Rıdvan YEŞİLDAL;  4 Şubat Dünya Kanser Günü ve 09 Şubat Sigara Bırakma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

         Başkan YEŞİLDAL Mesajında: Kansere karşı artık her zamankinden daha uyumlu ve koordineli bir mücadeleye ihtiyaç vardır. Son yıllarda Dünyada kanser büyük bir artış göstermekte ve bir çok insan kanser sonucu hayatını kaybetmektedir. Sadece 4 Şubat Dünya Kanser Günü'nde değil her zaman bu konuyla ilgili kapsayıcı çözümler üretilmesi gereğininin akıllarda bulundurulması ve kanserle mücadele eden vatandaşlarımıza destek verilmesi gerekmektedir. Erken tanı ile önlenebilir olan kanserlerin tarama programlarının Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezinde ücretsiz olarak yapılmaktadır.
4 Şubat Dünya Kanser Günü ve 09 Şubat Sigara Bırakma Günü nedeniyle Niğde Merkezde ve Bor ilçemizde vatandaşlarımızı bilinçlendiren Niğde Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bilgehan ÖZTÜRK ve Bor İlçe Sağlık Müdürü Dr. Muhammet BAYRAKTAR' a toplumda farkındalık oluşturdukları için teşekkür ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder