16 Şubat 2013 Cumartesi


   CHP ' NİN DÜZENLEDİĞİ ÇİFTÇİ MİTİNGİNE İLGİ YOĞUNDU
    Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP)  düzenlediği 'Çiftçi Mitingi'nde CHP milletvekilleri hükümetin tarım politikalarını eleştirdi.

  Cumhuriyet Halk Partisi Niğde’de Çiftçi Mitingi yaptı.CHP,Gurup Başkan Vekili Muharrem İNCE, Genel Başkan Yardımcısı Umut ORAN ve 20 Milletvekili ile 16 Şubat 2013 Cumartesi günü Niğde İmam Hatip Meydanında çiftçilere seslendiler.
     CHP Niğde Milletvekili Doğan ŞAFAK, gelen konuklara ve meydan da toplanan Cumhuriyet Halk Partililere ve çiftçilere geldikleri için teşekkür ettikten sonra ,  bir konuşma yaptı.
     Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı Umut ORAN "   . Biz bugün tarım ilindeyiz, o yüzden tarım konuşacağız. Bugün Türkiye'de üretilen 4 patatesten biri Niğdeli emekçinin, çiftçinin alın terini taşıyor."diyen ORAN,Hükümete kırmızı kart gösterdi.  Arkasından Grup Başkan Vekili Muharrem İNCE konuklara.  Niğdelilere onların şivesi ile seslendi. Bir Niğde türküsünün sözlerini okudu. Çok alkış aldı. Ve çiftçilerin sorunlarına ilişkin uzun bir konuşma yaptı. Hükümeti eleştirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder