15 Şubat 2013 Cuma



KOP İl Eylem Planı'nda sona geliniyor

Projelerin Maliyetlendirme Çalışmaları Başladı
            Niğde İl Özel İdaresi tarafından sekretarya hizmetleri yürütülen KOP İl Eylem Planı'nda sona geliniyor. KOP Bölge Kalkınma idaresi tarafından Niğde ilinden üretilen toplam 213 proje fikrinin maliyetleri istendi. Maliyet bilgilerinin hazırlanması konusunda  hummalı bir çalışma başladığı belirtildi. 
            Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Vali Âlim BARUT;
            Özel İdare Koordinesinde Çalışmalar Sürüyor
            "Konya'ya il eylem planları ile ilgili toplantıya giderken ilimizden öne sürülen güzel fikirlerle gittik ve taktirle karşılandık. Şimdi bizden hazırlanan bu projelerin maliyetleri isteniyor. Özel İdaresinin koordinesinde tüm kurumlarımız gerekli çalışmayı hassasiyetle yapacak ve il özel idaresine teslim edecekler. Özel idaresi de kendi proje fikirlerinin yanısıra diğer kurumlardan gelen proje fikirleriyle birlikte topyekün bu çalışmaları Konya'ya iletecek ve projelerin eylem planında yeralması için Devlet Planlama Teşkilatı nezdinde çalışmalar yürütülecek.
            Önemli Olan İlin Hakettiği Payı Alması
            Bugüne kadar yapılan çalışmalarda yeknesaklık sağlanmış ve İl Özel İdaresi eliyle tüm sekreterya hizmetleri yürütülmüştür. İlimizde tüm kurumların bu çalışmalarda katkısı vardır. Önemli olan ilimize en fazla ödeneğin kazandırılmasıdır. Sektör ayrımı yapmadan." dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder