23 Mart 2013 Cumartesi


  HALK OYUNLARINDA ÇAMARDI YİBO

 YILDIZLAR SİTİLİZE KATAGORİSİNDE 1. OLDU
     ÇAMARDI MEHMET AKİF ERSOY YİBO SPOR KULÜBÜ "DÜZENLEMELİ DAL YILDIZ KIZLAR DAL" INDA İL BİRİNCİSİ OLARAK İLİ TEMSİL ETME HAKKINI KAZANDI.SPORUN HER DALINDA BAŞARILI OLAN ÇAMARDI YİBO BUNU DA BAŞARDI.

   Mehmet Akif Ersoy YİBO Spor Kulübü’nün Halk Oyunları ekibi, ilk kez katıldığı Kulüpler arası Halk Oyunları İl Birinciliği müsabakalarında “Düzenlemeli Dal Yıldız Kızlar Dal”ında hazırladığı Kırşehir yöresi Halk oyunu ile birinci oldu.
   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Niğde 5 Şubat Spor Salonu’nda Düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği müsabakalarına Niğde merkez ve ilçelerinden çok sayıda halk oyunları ekibi katıldı.  Hafta sonu yapılan yarışmalarda Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdür vekili ve Halk oyunları Öğretmeni Serkan Avşar yönetiminde 2 yıldır çalışan Mehmet Akif Ersoy YİBO Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi düzenli çalışarak başarıyı yakaladı.
   Mehmet Akif Ersoy YİBO Spor Kulübü’nün Halk Oyunları ekibi Niğde ilini Düzenlemeli Dal Yıldız Kızlar Dal’ında gruplarda düzenlenecek yarışmalarda temsil etme onurunu yaşayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder