19 Mart 2013 Salı


    İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF’ İ
                 ANMA PROGRAMI
 Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulunda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 92. yılı düzenlenen törenle kutlandı
Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu Tiyatro salonunda İstiklal Marşı'nın 92. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Düzenlenen programda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet SAKIN   "Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın " dedi.
Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Abdullah HAMURCU, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet SAKIN, Matematik Öğretmeni A. Vehbi KOÇAK ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Samet ÖZAVCI'nın   Mehmet Akif ERSOY'un yaşamıyla ilgili ve istiklal marşının nasıl kaleme alındığını gösteren tiyatro gösterimi büyük ilgi gördü. Okul öğrencileri tarafından günün anlam ve önemine değinen şiirler ve Anılar okundu.
Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu Tiyatro salonunda gerçekleşen programa İlçe Kaymakamı Mehmet Fevzi DÖNMEZ, Garnizon Komutan V. Aydın AKAY, Belediye Başkanı Yavuz SOYLU, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Zeki KOCAMAN, Emniyet Müdürü Bülent KALE, Milli Eğitim Müdürü Mehmet ULUSOY Okul İdareci, Öğretmen ve Öğrencileri katıldı.
Program sonunda Matematik Öğretmeni A. Vehbi KOÇAK tarafından programla ilgili sorulan sorulara doğru yanıt veren öğrencilere İlçe Kaymakamı Mehmet Fevzi DÖNMEZ, Garnizon Komutan V. Aydın AKAY, Belediye Başkanı Yavuz SOYLU, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Zeki KOCAMAN, Emniyet Müdürü Bülent KALE ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet ULUSOY tarafından ödüller verildi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder