23 Mart 2013 Cumartesi

Meteoroloji'den  önemli uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada
BÖLGELERDE HAVA DURUMU-
MARMARA: Hava parçalı ve çok bulutlu, doğusu ve Balıkesir ile ilk saatlerde Tekirdağ çevrelerinin aralıklı yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinin kar yağışlı geçecek. Rüzgar ise; doğusunda kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak esecek.
EGE: Hava parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Rüzgarın, Gün Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Havanın parçalı ve çok bulutlu, Göller yöresi, K.Maraş, Osmaniye ve Hatay ile zamanla Adana çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde yağmur ve sağanak, zamanla Isparta ve Burdur çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenirken, Rüzgar ise, Doğu Akdeniz'de güneybatı yönlerden kuvvetli olarak esecek.
İÇ ANADOLU: Meteorolojiye göre, hava çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı gerçekleşecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder