27 Mart 2013 Çarşamba


 NİĞDE TİCARET MESLEK LİSESİ GRUP 1.Sİ
 NİĞDE TİCARET MESLEK LİSESİ ATLETİZM TAKIMI GRUP 1.Sİ OLARAK FİNALLERE  GİTMEYE HAK KAZANDI       
         20 MART 2013 tarihinde Kütahya ilinde yapılan okullar arası grup kros müsabakaları 17 ilin katılımıyla yarışmalar gerçekleşti. Yarışmalar yıldız kız, erkek ve genç kız, erkek olarak 4 kategoride yapıldı.
         Genç erkekler kategorisinde ilimizi temsilen yarışmaya katılan Niğde Ticaret Meslek Lisesi grup kros şampiyonasında büyük bir başarı göstererek Takım halinde grup 1.si olurken ferdi sıralamada Zafer ERDOĞAN 2.olarak gümüş madalya almaya hak kazandı. Konu hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Ahmet YAVUZ 2O Mart 2013 tarihinde Kütahya’da yapılan müsabakalarında grup 1. olarak 30 Mart 2013 tarihinde Denizli ilinde yapılacak Türkiye şampiyonasında çok iddialı  olduklarını söyledi. 2012 yılında Antalya da yapılan yarışmada Türkiye 4. olduklarını, bu sene diğer seneye oranla daha iyi olduklarını belirtti. Atletizm Antrenörü Ahmet YAVUZ grup müsabakalarda hem takım hem de ferdi derecelerle ilimize dönmek çok gurur verici olduğunu söyledi. Takım ve ferdi dereceleri taktim eden AVRUPA  ve DÜNYA ŞAMPİYONU Halil AKKAŞ sporcularımıza başarılarından dolayı tebrik ederek  başarıların devamını diledi. Niğde Ticaret Meslek Lisesi ferdi sıralamada derece alan sporcular Zafer ERDOĞAN 2. Ömer USLUER 4. Servet AKTAŞ 5. Ramazan ERTAN 9. Fahrettin can BUĞU 13. Beşir ERÇATIM 15.oldular.                
        Başarılarından ve emeklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN Başta Okul Müdürü Mustafa KAPAKTEPE, Okul Müdür yardımcısı Hüseyin URLU, Beden Eğitimi Öğretmenleri Suat SAYIN, Ömer YILMAZ  ve Atletizm Antrenörü Ahmet YAVUZ  sporcuları tebrik etti.     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder