9 Aralık 2018 Pazar


İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI MÜMİN İNAN
Niğde’nin 2 Dönem Belediye Başkanlığını, 1 dönem Niğde Milletvekilliği görevlerini yerine getiren Mümin İnan Niğde Belediyesine resmen aday olduğu TBBM grup toplantısında Genel Başkan tarafından canlı yayında resmen açıklandı .
Mümin İnan, İYİ Partinin Türkiye Büyük Millet Meclisin’de Grup Toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Meclis grubunda yapılan açıklamada oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu toplantı canlı olarak yayınlanırken, Meral Akşener Niğde Belediyesini Mümin İnan’a emanet edildiğini, Niğde’nin bu zafere imza atacağını söyledi ve Akşener, Mümin İnan’ı kürsüye “VE EFSANE GERİ DÖNÜYOR” sloganı ile çağırdı.

AKŞENER: “VE EFSANE GERİ DÖNÜYOR”
Adaylık açıklaması sırasında adayların tek tek tanıtıldığı kürsüden Mümin İnan için ““VE EFSANE GERİ DÖNÜYOR” sloganı ile seslenen Akşener, “2 Dönem yılın Belediye Başkanı, 2 dönem Niğde Belediye Başkanlığı, 1 dönem Niğde Milletvekilliği görevlerini başarı ile yürütmüş, değerli arkadaşımızı kürsüye davet ediyorum” dedi.
İnan’ın kürsüye çıkması ile hem salon hemde katılımcılar alkış yağmuruna tuttu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder