25 Aralık 2018 Salı


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK; “GÜÇLÜ EKONOMİ OLMANIN YOLU İSTİHDAMDIR”
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve İş-Kur İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 3. Kariyer ve İstihdam Buluşması etkinliğinde konuşan Vali Yılmaz Şimşek, “2023 Hedeflerine ulaşmanın ve güçlü ekonomi olmanın en önemli etkenlerinden biriside istihdamdır” dedi.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tarım Bilimleri Fakültesi 1923 nolu salonda gerçekleştirilen etkinliğe Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Muhsin Kar, Oda Başkanları, Akademisyenler, ilimizde faaliyet gösteren firma sahipleri, İşadamları ve öğrenciler katıldı.
Beraberindeki protokol üyeleri birlikteliğinde açılış kurdelesini kesen Vali Yılmaz Şimşek Niğde de faaliyet gösteren firmaların açtıkları stantları gezdi.
Konuşmaların ardından Vali Yılmaz Şimşek ve protokol üyeleri, Niğde de çeşitli alanlarda en çok İstihdam sağlayan firmalara plaket takdim ettiler.
Uzman Psikolog Ramazan Şimşek’in “profesyonel ilişkilerde iletişim yöntemleri” konulu seminer verdiği program, tiyatro gösterisi, işverenlerin girişimcilik ve başarı hikâyeleri anlatımı ve çeşitli etkinliklerle devam etti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder