23 Aralık 2020 Çarşamba

 Fahri Müfettişler 11 Ay da  2 milyon 239 bin 731 TL Ceza İşlemi Uyguladı

Niğde İl Emniyet Müdürlüğün de, Fahri Trafik Müfettişlerinin katılımı ile, toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda; Niğde  trafik güvenliği ile ilgili, bilgi alış-verişinde bulunuldu., ülkemize ve Niğde iline ait kaza istatistikleri değerlendirildi. Niğde Fahri müfettişlerince Niğde de görülen sinyalizasyon, altyapı, eğitim ve denetimlerle ilgili görüşleri alındı.

Niğde iline kayıtlı 237 Fahri Trafik Müfettişinin görev yaptığı, Fahri Trafik Müfettişlerince;

2019 yılı ilk on bir ay içerisinde kural ihlali yapan 724 araç hakkında tutanak düzenlenmiş ve bu araç sahiplerine 201.825 TL. ceza işlem uygulandı,  

2020 yılı ilk on bir ayında kural ihlali yapan 4991 araç hakkında tutanak düzenlenmiş ve bu araç sahiplerine 2.239.731 TL. ceza işlem uygulandı. 

Trafik güvenliğini sağlamak, ülkemizde meydana gelen trafik kazalarının önlenmesi, trafiğin denetiminden ve yönetiminde sorumlu polise yardımcı olmak, sürücülerin her yerde ve her zaman denetlendiği hissini vermek, toplumun maddi ve manevi varlığını tahrip eden trafik kazalarını asgari seviyeye indirmek, trafik kural ihlali yapan sürücüler hakkında trafik suçu tespit tutanağı düzenlenmesi ve bu tutanağın ilgili trafik birimlerine teslim edilmesine yönelik olarak, Niğde iline kayıtlı Fahri Trafik Müfettişlerinin katılımı ile, toplantı yapıldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder