13 Aralık 2020 Pazar

FİLYASYON EKİPLERİNE MORAL-MOTİVASYON DESTEĞİ


 NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR’DEN FİLYASYON EKİPLERİNE MORAL-MOTİVASYON DESTEĞİ

Niğde Belediye Başkanı Emrah ÖZDEMİR ve Danışmanı; Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun KOÇ ve Merkez Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Neşe KESKİN ile filyasyon ekiplerini ziyaret etti.

 Koronavirüs salgını ile mücadele etmede önemli bir yere sahip olan filyasyon ekiplerinin moral desteği ve motivasyonunun desteklenmesi amaçlanan ziyarette Başkan ÖZDEMİR, can siperhane çalışmaları nedeni ile ekiplere minnetlerini sundu. İkramlar eşliğinde filyasyon ekiplerinin karşılaştıkları sıkıntıları değerlendiren Başkan ÖZDEMİR, problemlerin çözümlerini destekleyeceğini ifade etti. Ayırca filyasyon ekiplerinin sosyal desteğe ihtiyacı olan vatandaşların tarafına bildirilmesi durumunda gerekli desteğin sağlanacağı belirtti.

Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç  “Küresel boyutta gerçekleşen, ülkemizde de etkisini gösteren Covit-19 salgını nedeni ile uygulanan “Koronavirüs Tedbirleri” kapsamında Niğde İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı koronavirüs salgını ile mücadele filyasyon ekiplerimizin özverili çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir. Sonbahar ile birlikte ülke genelinde vaka sayısındaki artış nedeni ile tedbirlerin daha sıkı şekilde uygulanması önem arz ediyor."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder