30 Eylül 2014 Salı

DABB, Türkiye’nin En Güçlü Birliği Olacak…

27-29 Eylül 2014 tarihleri arası Mersin’de toplanan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği, üye belediyeler arası iletişim ve proje ortaklığı noktasında bir çok konuda çözüm ürettiler.

2012’de kurulan fakat 30 Mart 2014 seçimlerinde büyükşehir yasasından dolayı üye kaybı yaşayan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği, seçimler sonrası Çukurova Belediye Başkanı Av. Soner Çetin’in yoğun çaba ve gayretleri sonrası kısa sürede toparlayarak üye sayısını 15’e çıkaran birlik, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Hafta sonu DABB ile Türkiye Belediyeler Birliği’nin ev sahipliğinde yapılan eğitim seminerine güçlü bir katılım sergileyen Kemerhisar Belediyesi, üye belediyeler tarafından çalışma ve projeleri yoğun beğeni topladı.
Seminere; Adana- Çukurova, Karataş, Seyhan, Büyükşehir, Mersin Mezitli, Akdeniz, Silifke, Niğde Kemerhisar, Yeşilgölcük, Aktaş, Yıldıztepe, Orhanlı, Malatya Hekimhan, Nurhak, Balıkesir Manyas belediyelerinden başkan ve meclis üyeleri katıldılar.

 DABB’ın daveti üzerine Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı’nın liderliğinde meclis üyelerinden oluşan bir ekip, 3 gün boyunca yoğun efor sarf ederek temaslarda bulundular.
Üye belediyeler arası iletişim noktasında görüşmelerde bulunan Kemerhisar ekibi, dayanışma ve proje ortaklığı noktasında tüm dikkatleri üzerine çekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder