30 Eylül 2014 Salı

İŞİTME ENGELLİLER BAYAN- ERKEK FUTSAL MİLLİ TAKIMINI
      KAYMAKAM SERİN  ZİYARET  ETTİ

     İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığının 2014 Faaliyet Programında Yer Alan 16/28 Eylül 2014 Tarihleri arasında Bayan Erkek Futsal Milli Takımı Bulgaristan nın Sofya kentinde yapılacak olan Avrupa şampiyonası hazırlık  çalışmalarını Demirkazık kamp eğitim merkezinde yapıyor.
     Futsal Milli Takımını Çamardı Kaymakamı  Mustafa SERİN ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem GÖKDEMİR ziyaret etti. Milli takımlar Teknikdrektörü Ali Metin  den kamp hakkında bilgi alan kaymakam SERİN , Avrupa şampiyonasında takımlara başarılar diledi.
     Milli Takımlar Futbol-Futsal Teknikdrektörü Ali Metin de ziyaretlerinden dolayı kampı onurlandıkları için kaymakam  Mustafa SERİN' e  ve İlçe Jandarma Komutanı yzbş Cem GÖKDEMİR' e  teşekkür edip kamp hakkında bilgi verdi.
 Teknikdrektör Ali Metin Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinin kendileri için yabancı bir yer olmadığını daha önceki yıllarda da kamp yaptıklarını belirtti kamp eğitim merkezinden memnun kaldıklarını belirtip hedeflerin Avrupa şampiyonu olmak olduğunu söyledi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder