2 Eylül 2014 Salı

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ      
  KURSİYERLERİNE DÜZENLENEN BİR TÖRENLE SERTİFİKALARI VERİLDİ
   Niğde Sanayi ve Ticaret Odası, Ahiler Kalkınma Ajansı, KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Bor Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen uygulamalı girişimcilik eğitimlerini kursiyerler başarı ile tamamladı.
    Kurslarını tamamlayan kursiyerlere, düzenlenen bir törenle sertifikaları verildi. Sertifika törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Genel Müdürü Cevahir Uzkurt da katıldı.
Sertifika törenine Niğdeli Bilim Sanayi ve Teknoloji Genel Müdürü Cevahir Uzkurt, Niğde Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniveristesi Rektör Vekili Prof.Dr.  Mustafa Bayrak, Kosgeb Niğde İl  Müdürü Mehmet Haşim Karaman,  Ahika Genel Sekreter Vekili Zekeriya Ay,  Nitso Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar, Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Eriç, Niğde OSB Başkanı Mustafa Altunbaş, Öz İplik İş Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşar, bazı oda yönetim kurulu üyeleri ve kursuyerler katıldı.
    Kosgep  Niğde Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Haşim Karaman ve Nitso Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu,  uygulamalı girişimcilik kursu hakkında bilgiler veren kısa konuşmalar yaptılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder