28 Haziran 2015 Pazar

BU RAMAZAN NİĞDE BOR DA BULUŞUYOR
Bor Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen  Ramazan Şenlikleri ve Yaz Eğlenceleri etkinlikleri canlı müzik ve özlemli film gösterimi ile başladı.

Niğde’nin son zamanlarda hizmetleri ile adından sıkça söz ettiren Bor Belediyesi borda bir ilki daha gerçekleştirirken Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , Niğde halkını bu yıl ramazan ayı boyunca Bor da buluşmaya davet ediyor.
İlk günden itibaren katılımcıların ve halkın etkinliklere göstermiş olduğu ilgi artarken, hafta sonlarına özel ayrıca programlar, etkinlikler ve sahne şovlarına da yer veriliyor. Her akşam ayrı bir etkinliğe sahne olan Bor Kayabaşı parkı ve Anfi tiyatro alanına gelen vatandaşlar da Ramazan ayında ayrı bir huzur buluyor. 
Bu yıl sadece ve İlk kez Borda düzenlenen Ramazan etkinlikleri ve eğlenceleri hakkında açıklamada bulunan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat yapmış olduğu açıklamada “Bor Halkı Her şeyin En güzeline ve iyisine layıktır. Sıcak yaz günleri akşamın da aynı geçmişte olduğu gibi yazlık sinemaları ve eski ramazan eğlencelerini hayata geçirmek için bir adım atmış bulunmaktayız. İnşallah önümüzdeki senelerde de imkanlarımız doğrultusunda bu tür etkinlikleri yapmayı planlamaktayız. Bütün Bor ve Niğde Halkını Bor Kayabaşı Anfi Tiyatroya davet ediyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder