4 Haziran 2015 Perşembe

Çamardı aldığı yatırımlarla altın çağını yaşıyor


AK Parti Niğde Milletvekili Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Alpaslan Kavaklıoğlu yaptığı açıklamada Çamardı’nın ulaştırmadan tarıma eğitimden sulamaya aldığı yatırımlara her geçen gün yenisinin eklendiğini belirterek proje çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Çamardı-Pozantı yolunun ve Bademdere göleti tamam.
Kavaklıoğlu ayrıca Çamardı’nın çehresini değiştirecek ve gelişimini hızlandıracak proje ve yatırımlarla ilgili şu bilgileri verdi:
Çamardı’da Öğrenci Yurdu Yükselecek
Çamardı Öğrenci Yurdu Uygulama Projesi Hazırlanmış Olup Planlanan Yurdun Ödenek Tahsis İşlemlerinde Sona Gelinmiştir.
Selçuklu Mimarisine Uygun Olarak Çamardı İlçesi’ne Öğretmenevi Yapılacak. Yapılacak Öğretmenevi ile ilgili Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu bir açıklamada bulundu.
Çamardı’ya 60 Yatak Kapasiteli Öğretmenevi
İlimiz Çamardı İlçesi 15 Ada 77 Parselde hali hazırda faaliyette olan Öğretmenevimizin yerine yine aynı yerde ilçemizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte, içerisinde yaklaşık 60 yatak kapasiteli konaklama birimlerinin, oyun ve okuma salonlarının, toplantı salonlarının yer aldığı Selçuklu Mimarisinde bir öğretmenevinin ilçemize kazandırılması planlanmaktadır.Konu ile ilgili zemin etüdü çalışmaları tamamlanmış olup, 4 kat yapılması planlanan mimari projesi tasarlanmaktadır.
Çamardı Hükümet Konağı’nın yapımı için proje çalışmaları devam ediyor. Yapılacak Hükümet Konağı ile ilçedeki kamu binalarının fiziki mekan sorunu ortadan kalkacak..
Çamardı’ya Yakışır Hükümet Konağı        
Çamardı Hükümet Konağı’nın yapımı için proje çalışmaları devam ediyor. Yapılacak Hükümet Konağı ile ilçedeki kamu binalarının fiziki mekan sorunu ortadan kalkacak. Çamardı İlçesi’nde mevcut bulunan Kaymakamlık binasının fiziki yetersizliği nedeniyle hız verilen proje sayesinde Çamardı ilçe halkı ve köylerinde yaşayan vatandaşlar Devlet hizmetlerinden daha konforlu ortamda hizmet alacaklar. İlimiz Çamardı İlçesi 15 ada 123 parselde hali hazırda faaliyette olan Hükümet Konağımızın yerine aynı ada aynı parselde şekildeki üzere günümüz standartlarına cevap verebilecek modernlikte yeni bir proje tasarlanmıştır. 
Milletvekili Kavaklıoğlu yapılacak Hükümet Konağının ilçenin çehresini de değiştireceğine vurgu yaparak başladığı konuşmasında şunları kaydetti; “Çamardı İlçemiz’de bulunan Hükümet Konağımız’ı yeniliyoruz. Modern çağın gereklerine uygun bir projeyi Çamardı halkımıza hediye ediyoruz. İlçenin de çehresini değiştireceğine inandığımız bu eser ilçemize değer katacaktır.
 “Köyler Şehir Olacak” sloganı ile başlayan köylerin üstyapısını oluşturulması çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu çerçevede minyatür halı sahalar köylülerin hizmetine sunuluyor..
Çamardı’ya 4 Minyatür Halı Saha
Konu ile ilgili 2015 yılı içerisinde, Celaller ve Bademdere köylerimizde yapımı devam eden çalışmalarımıza, 03.06.2015 tarihinde gerçekleştirdiğimiz ihalemizle Çukurbağ ve Yelatan köylerimizi de dahil etmiş bulunmaktayız.
Çamardı İlçesi Demirkazık Köyüne soğuk hava deposu yapılması için ihale gerçekleştirildi. Soğuk hava deposu 4 bin 600 metreküp kapasiteye sahip olacak
Demirkazık Köyüne Soğuk Hava Deposu
 Çamardı İlçemizde tarımsal sorunları ve bunlara ilişkin projeleri de konuşulup değerlendirilerek, ilçemizde ciddi anlamda yer tutan elma yetiştiriciliği göz önünde bulundurulmuş ve bu bağlamda çiftçi ailelerimizin ekonomisine katkı sağlayarak ekonomik refah seviyesini arttırmak, kırsal kesimden göçü önlemeye yardımcı olmak, bilinçli üretimlerle kaliteyi artırmak adına İlçemize bağlı Demirkazık Köyünde bir adet soğuk hava deposu yapım işini hayata geçirme çalışmalarını süratle yürütüyoruz.( Ajans Niğde)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder