17 Ocak 2017 Salı

Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin II. Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
        Niğde Ömer Hailsdemir Üniversitesi Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin II. Danışma Kurulu toplantısı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şener başkanlığında Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirildi.
     Üniversitenin  tüm birimlerinin yanı sıra, Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi, Niğde Barosu, Niğde İl Sağlık Müdürlüğü, Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Niğde Emniyet Müdürlüğü, Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla yapılan toplantı öncesinde Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Müdür Vekili Doç. Dr. Semra Kocaöz tarafından, Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler hakkında bilgiler verildi.
   Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin ele alındığı toplantıda, Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde yapılması düşünülen programlar, erken yaşta evliliklerin önlenmesi ve bu konudaki duyarlılığın artırılmasına yönelik çalışmalar hakkında önerilerde bulunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder