27 Ocak 2017 Cuma

SGK İl Müdüründen Çat Kapı Ziyaretler



NİĞDE SGK İL MÜDÜRÜ MUSTAFA AYDOĞDU  YARDIMA MUHTAÇ VATANDAŞLARI EVİNDE ZİYARET EDEREK SORUNLARINI DİNLİYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun Sosyal Güvenlik İl Müdürleri ve Çalışma ve İş Kurumu Müdürlerine Video Konferans aracılığı ile engelli, emekli ve çalışan vatandaşlara çat kapı ziyaret edilip sorunlarını dertlerini ve şikayetlerini yerinde izleyip yapılan hizmetlerle devlet olarak vatandaşının yanında olduğunu hissettirilmesi talimatı çerçevesinde Niğde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa AYDOĞDU ve  Araştırmacı Önder ATAKAN ile birlikte çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştirdi.     
Asgari ücretli, engelli ve bakıma muhtaç sigortalılar ile emekliliklerin bizzat ikamet adreslerine gidilerek sorunlarını ve talepleri yerinde dinleyen Aydoğdu, kendisini karşılayan ev sakinleri ile uzun bir süre sohbet ederek tespit edilen sorunlar ve çözüm önerileri rapor edildi.
Gerçekleştirilen ziyarette konuşan İl Müdürü Aydoğdu, “Sizlere Sayın Bakanımız ve Kurum Başkanımızın selamlarını iletiyorum. Vatandaşlarımızın sosyal güvenlik hizmetlerinin iyileştirilmesi anlamında istekleri var. Bu kapsamda bölgemizde de vatandaşlarımızla bir arada olmaya gayret ediyoruz. Onların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye, sevinç ve hüzünlerini paylaşmaya çalışıyoruz. Bizler milletimizin güvenine layık olacak işler yapmak, bu işleri de süratle yapmak zorundayız. Milletimizin her derdine derman bulmak, milletimizin her ferdine devletin şefkat elini uzatmakla mükellefiz.” dedi.

Yapılan ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren ev sahipleri, kendilerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen İl Müdürü Aydoğdu’ya teşekkür ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder