20 Ocak 2017 Cuma

VALİ PEYNİRCİOĞLU ÇİFTLİK İLÇESİNDE SORUNLARI 
DİNLEDİ
Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu Çiftlik ilçesi Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla bir araya gelerek 2017 yılı içerisinde Çiftlik’te yapılması planlanan yatırımları ve çalışmaları paylaştı; sorunları dinledi.
Çiftlik İlçesi Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları tarafından dile getirilen sorun ve çözüm önerilenin konuşulduğu toplantıya Vali Ertan Peynircioğlu, Çiftlik Kaymakamı Çağlar Partal, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, İl jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Çiftlik İlçesine bağlı Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri ile Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.
Toplantı başlangıcında kısa bir konuşma yapan Vali Peynircioğlu, “Vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini siz muhtarlarımız aracılığıyla almak için bu gün bir araya geldik. Toplantımız, sıkıntılarımızı, sorunlarımızı ve önerilerimizi yüz yüze konuşarak dile getirmeyi amaçlamaktadır.
Siz Muhtarlarımızın bizlere ileteceği Çiftlik ilçesinde yaşamlarını devam ettiren vatandaşlarımızın ve çiftçilerimizin gerek asayişle, gerek eğitimle, sağlıkla, gerek elektrikle ilgili gerekse içme ve sulama sularıyla ilgili sorunlarını birlik ve beraberlik içerisinde çözüme kavuşturmak için burada bir araya geldik.” dedi.
Vali Peynircioğlu; “İmkânlarımız elverdiğince ilçelerimize ve köylerimize en güzel hizmetleri kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Niğde’nin dört bir yanında yatırımlar devam ediyor. Bu hizmetlerin kazandırılmasında muhtarlarımızın da emekleri var. Ben kendilerine teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.
Gerçekleştirilen toplantı sonunda Vali Peynircioğlu, Muhtarların dile getirdikleri sorun ve taleplerin çözümleri için gereken çalışmaların ilgili Kurum Müdürlerinden en kısa sürede sonuçlandırılmasını istedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder