29 Ekim 2019 Salı


Cumhuriyetimizin 96. Yılı Niğde’de Coşkuyla Kutlandı
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96’ncı yılı, Niğde Cumhuriyet meydanında düzenlenen törenle kutlandı.
Vali Yılmaz Şimşek’in Valilik Makamında tebrikleri kabul etmesiyle başlayan kutlamalar, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle devam etti.
Törene, Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Seymen, Adalet Komisyon Başkanı Ömer Dadal, Baro Başkanı Osman Çimen, kurum müdürleri, askeri erkân, STK’ların ve siyasi partilerin temsilcileri ile öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in törene katılanların ve vatandaşların bayramlarını kutlamaları ile başlayan programda İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından günün anlam ve önemine değinen konuşmayı Vali Yılmaz Şimşek yaptı.
Vali Yılmaz Şimşek’in konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Halk oyunları gösterileri yapılırken, Niğde Belediyesi Mehter Takımı sahne aldı.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, resmigeçit töreninin ardından sona erdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder