28 Ekim 2019 Pazartesi


Niğde Üniversitesinde Süheyla-Hürrem Kubalı Sağlık Merkezi Açıldı
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Emekli Hakim Hürrem Kubalı’nın katkıları ile yapılan Süheyla-Hürrem Kubalı Sağlık Merkezinin açılış töreni gerçekleştirildi.
Açılış törenine, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Milletvekilleri Selim Gültekin ve Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Emekli Hakim Hürrem Kubalı ve eşi Gülten Kubalı ile davetliler katıldı.
Açılış programında açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar konuşmasına, “Sayın valimizin de katılımıyla yaklaşık 1.5 yıl önce hayırsever Hürrem Kubalı bey ile imzaladığımız protokol kapsamında yapılan “Süheyla-Hürrem Kubalı Sağlık Merkezi”ni açıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
Emekli Hakim Hürrem Kubalı ise programda yaptığı konuşmasında, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’ten, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’den ve Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’dan, yatırım yapma konusunda aldığı destekten bahseden Hürrem Kubalı, “Sağlık merkezimizde çalışacak tüm personelimize başarılar diliyor, sağlık sorunlarına çözüm aramaya gelecek başta öğrenciler olmak üzere üniversitemiz camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Programda konuşma gerçekleştiren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Milletvekili Selim Gültekin ve Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ise programda yaptığı konuşmaların ardından, açılış töreni, protokol üyelerinin “Süheyla-Hürrem Kubalı Sağlık Merkezi”nin açılış kurdelesini kesmesinin ardından sona erdi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder