8 Ekim 2019 Salı

Niğde Üniversitesi Öğrencileri Ömer Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi adını aldığı Ömer Halisdemir'in kabrini görmeleri için üniversitenin desteği ile öğrenciler tarafından ziyaret gerçekleştirildi.
Niğde Üniversitesi ,15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve Türk Milletinin bekasına yönelik yapılan hain kalkışmayı önlemek için canını çekinmeden feda eden Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in  Çukurkuyu beldesinde ki  Kabrine Ziyarete öğrencilerden yoğun ilgi oldu.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde, öğrenciler darbe girişiminde bulunanlara karşı kahramanca mücadele eden Şehit Ömer Halisdemir'in Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki kabrini ziyaret ederek, Şehidimizin kabri başında Kuran'ı Kerim Tilaveti okuyarak dua etti.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  öğrencileri, Şehit Ömer Halisdemir'in annesi Fadimana Halisdemir'in ve Şehitlerimizin kabirlerine de ziyarette bulunarak tüm şehitlerimiz için dua etti.
Duygu dolu anlar yaşayan öğrenciler, ülkemizin bekası, birliği ve bütünlüğü uğruna canını feda eden Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etme fırsatı buldukları için son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder