10 Ekim 2019 Perşembe


Vali Yılmaz Şimşek Çiftlik ilçesini ziyaret etti
Bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çiftlik ilçesine giden Vali Yılmaz Şimşek, Çiftlik Kaymakamı Adnan Doğan’ı makamında ziyaret ederek ilçenin genel durumu hakkına bilgi aldı.
Ziyaretleri kapsamında Kaymakamlık binası içerisinde hizmet veren kamu kurumlarını da gezen Vali Yılmaz Şimşek, personellerden çalışmalar hakkında bilgi alarak; vatandaşlarla sohbet etti.
Kaymakamlıktaki ziyaret ve incelemelerinin ardından Çiftlik Adliyesini ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek daha sonra Çiftlik Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Hastalarla sağlık durumları hakkında sohbet eden Vali Yılmaz Şimşek, yetkililerden hastanenin genel durumu, fiziki yapısı ve kapasitesi hakkında bilgi aldı.
Çiftlik 112 Acil Sağlık İstasyonunda yaptığı incelemelerinin ardından Çiftlik Çok Programlı Anadolu Lisesine giden Vali Yılmaz Şimşek ve birlikteliğindeki protokol üyelerinin katılımı ile lise bünyesinde faaliyet gösteren Tasarım-Beceri ve Resim atölyesi öğrencileri tarafından yapılan ürünlerin sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder