10 Ekim 2019 Perşembe

Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesine  10 Uzman Doktor Ataması Yapıldı
Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bir Göz Hastalıkları uzmanı, İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı, Anezteziyoji ve Reanimasyon uzmanı, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, üç Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı ve iki Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı ve 17 pratisyen hekim atandı. Hastaneye atanan doktorlar görevlerine başladılar.
Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal GÜNAYDIN, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından hastaneye farklı branşlarda yeni uzman hekim atamasının yapıldığını, ataması yapılan doktorların göreve başlayarak polikliniklerinde hasta kabul etmeye başladığını belirtti. Ayrıca ilerleyen dönemlerde hastaların daha da kaliteli ve verimli hizmet almasını sağlamak için hasta sıraları internet, telefon ve MHRS biriminden verilecek olup hasta kayıt biriminden sıra almalar kademeli olarak azaltılacak. Yaşlı ve MHRS’ den randevu alamayan hastalar için hastane röntgen kayıt birimi karşısına MHRS birimi kurulduğunu bildirdi.
Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Bilal GÜNAYDIN, "Hastanemizde mesai yapmaya başlayan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Püren Işık Eriçek, İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Dr. Emel Duran, Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gündüz Kadir İstan, Anezteziyoji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Gökhan Uğur, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuğçe Şimşek Bozok, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Doğa Lüleyap, Dr. Seda Polat ve Dr. Şebnem Özmen, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hasan Beyhekim ve Doç. Dr. Bülent Çakmak’a yeni görev yerlerinde başarılar diler, ilimize ve hastanemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Diğer branşlarda olan doktor eksiklerimizi tamamlamak için çalışıyoruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder