11 Ekim 2019 Cuma


Vali Şimşek Bor İlçesine Bağlı Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
Bor Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıda Bor İlçesine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek, sorun, görüş ve talepleri dinledi.
Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, belde belediye başkanları, meclis üyeleri, il ve ilçe müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yılmaz Şimşek, “Gerek mesai saatleri içerisinde gerekse hafta sonları ilçe, belde, köy ve mahallelerimizi ziyaret ederek muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Yine bugün burada olduğu gibi sıklıkla toplantılar düzenleyerek vatandaşlarımızla iç içe olan siz muhtarlarımızı dinliyoruz. Amacımız, sorunları birinci ağızdan dinleyip bir an önce çözüme kavuşması noktasında gerekenin vakit kaybedilmeden yapılabilmesidir” dedi.
Vatandaşlara en yakın olan ve vatandaşların sorunlarını en yakından bilenlerin muhtarlar olduğunu belirten Vali Yılmaz Şimşek, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi sizler bizim gören gözümüz, tutan elimizsiniz. Topluma en yakın olan sizlersiniz. Sizden alacağımız bilgiye göre vatandaşlarımıza sağlıklı bir şekilde hizmet edebiliriz.
Bugün burada olduğu gibi bu buluşmalar sayesinde mahallelerimizde yaşanan sorunların tespiti ve çözümüne yönelik kalıcı adımlar atılmış oluyor. Sizler devlet ve millet arsındaki köprü görevi yapıyorsunuz. Bu nedenle toplantılarımıza iştirak etmeniz büyük önem taşıyor.
Kıymetli muhtarlarımız, insanoğlu var olduğu sürece ihtiyaçlar bitmez! Yapılan hizmetlerde aynı doğrultuda devam eder. Özellikle son yıllarda köylerimize yapılan yatırımlar sayesinde gerek alt yapı, gerek üst yapı gerekse sosyal alanlar konusunda eksiğimiz kalmadı. Şehirde yaşayan vatandaşlarımız hangi hizmetlerden yararlanıyorsa İl Özel İdaremiz tarafından yapılan yatırımlar sayesinde köyde ikamet eden vatandaşlarımız da aynı şekilde hizmet alabiliyorlar.
Bizim muhtarlardan isteğimiz köy ve mahallerimizdeki eksiklikleri bizlere bildirin. Yine Fakir, fukara, yetim ve dul aileleri tespit etmenizi ve bizlere bildirmenizi rica ediyorum” dedi.
Vali Yılmaz Şimşek’in konuşmasının ardından muhtarların talep ve görülerinin alındığı toplantıda tarım, elektrik, sulama suyu, eğitim, sağlık ve ulaşım gibi konu başlıkları ele alındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder