19 Ekim 2019 Cumartesi

Niğde Tarım Fuarı Tanıtım Toplantısı Yapıldı
23-27 Ekim 2019 tarihlerinde 6. sı düzenlenecek olan Niğde Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı öncesinde tanıtım toplantısı düzenlendi.
Öğretmen evinde gerçekleşen programa Niğde Valisi Yılmaz ŞİMŞEK, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa YİĞİT, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent KÜÇÜKTUNA, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket KATIRCIOĞLU, İl Tarım ve Orman Müdürü Asım BAŞ, Çiftlik İlçe Belediye Başkanı Serkan GÜZEL, Ziraat Odası Başkanı Veli KENAR ile belde belediye başkanları, muhtarlar ve tarım sektöründe faaliyet gösteren birlik başkanları katıldı.
Programda konuşma yapan Vali ŞİMŞEK, " Bilindiği üzere İlimiz tarım ve hayvancılık kenti. Tarım Fuarında gerek ilimizin tanıtılması gerekse tarım sektöründeki paydaşların karşılıklı etkileşimi ve işbirliği anlamında önem arz ediyor. Memnuniyetle görüyoruz ki her geçen yıl fuarımıza katılım artıyor daha da kendini geliştirerek bu fuar düzenlenmeye devam ediyor. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze, Niğde Belediye Başkanlığına, Sanayi ve Ticaret Odasına, Atlas Fuar Şirketine, Ziraat Odası Başkanlığına ve sektördeki paydaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder