3 Ocak 2020 Cuma


Altunhisar da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı Gerçekleştirildi
Altunhisar ilçesin de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı Toplantısı Gerçekleştirildi.
 Aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele alanında çalışan ilgili kurumların 2019 yılı verileri değerlendirilerek mevcut duruma ilişkin analizlerin yapıldığı ve Kaymakam Yunus Emre Akpınar’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Altunhisar Kaymakamı Yunus Emre Akpınar “Gerçekleştirilen toplantıda; 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında ilçedeki olay sayıları, başvuru sayıları, Kanun kapsamındaki alınan tedbirlerin niteliği, uygulamanın daha iyiye götürülmesi için ilçe bazında ve bakanlıklar tarafından planlanması gereken tedbirler ile son dönemde yaşanan üzücü olayların analizlerinin yapılarak benzer nitelikte olayların yaşanmaması için alınması gereken tedbirler ele alındı..  “ dedi.       
Altunhisar Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Yunus Emre Akpınar, Belediye Başkanı Vedat Kirazcı, İlçe Emniyet Amiri Ali Aydın, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Asb.Kd.Bşçv. Mustafa Özdilek, Merkez Karakol Komutanı J.Kd. Bşçv.Yasin Askar, İlçe Müftüsü Abdullah Yakalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sayar, İlçe Sağlık Müdürü Huzeyfe Güler, Altunhisar Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İmdat Ayhan, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Mehmet Özkan, SYDV Müdürü Yeliz Börekçi ve ilgi kurum temsilcileri katıldılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder