26 Ocak 2020 Pazar


Niğde Sağlıklı Şehir Projesi Eğitim Faaliyeti Gerçekleştirildi

Niğde Belediyesi ve Niğde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen Sağlıklı Şehir Projesi Eğitim Faaliyeti gerçekleştirildi. Niğde Belediyesi Çalışanlarına Verem , Grip ve Hijyen Konularında Eğitim Verildi
Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi ve Sağlık İl Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen Sağlıklı Şehir Projesi kapsamında kurum vatandaşlar sağlık sunumları ile bilgilendirilmeye devam ediliyor.
Şehir genelinde başlatılarak sokak yürüyüşleri, bisiklet turları gibi etkinlikler düzenlenerek insanların dikkatini sağlıklı yaşamaya çekmek adına başlatılan Sağlıklı Şehir Projesi kapsamında Niğdeli vatandaşlar sağlık okur yazarlığı konusunda bilinçlendirmeye devam ediliyor.
Yediden yetmişe sağlıklı bir gelecek oluşturmak adına projenin ilk adımlarını atan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile Sağlıklı Şehir Niğde için çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında seminerler, sağlık taramaları gibi etkinliklerin yanı sıra kurum ve kuruluşlarda seminer ve sunumlar gerçekleştirilerek toplumun her kesimi sağlık konusunda bilinçlendiriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder