4 Ocak 2020 Cumartesi


Vali Şimşek Karaatlı Beldesin de  Muhtarları ve Vatandaşları Dinledi

Vali Yılmaz Şimşek Karaatlı ve Aşlama Sakinlerini dinledi
İlçe, kasaba, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Karaatlı kasabası ve Aşlama köyüne giden Vali Yılmaz Şimşek, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, görüş ve talepleri dinledi.
İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili kurum müdürleri birlikteliğindeki ziyaretlerin ilkini Karaatlı beldesin de  gerçekleştiren Vali  Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Emin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Belediye meclis üyeleri ve beldeye bağlı mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu ziyaret esnasında beldenin genel durumu hakkında Belediye Başkanı Emin Yılmaz’dan bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek, belediye meclis üyeleri ve muhtarların ilettikleri sorun, görüş ve talepleri dinledi.
Belediye ziyaretinin ardından belde de  gerçekleştirilen ve devam eden yatırımları yerinde inceleyen Vali Yılmaz Şimşek, Karaatlı Aile Sağlık Merkezini ziyaret ederek İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Karaatlı Şehit Şahin Yılmaz İlkokulunu ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle uzun süre sohbet etti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunarak her fırsatta kitap okumalarını istedi.
Ziyaretlerine Aşlama köyü ile devam eden Vali Yılmaz Şimşek, vatandaşlarla düzenlenen toplantı öncesi İl özel İdaresi tarafından köyde yapılan ve devam eden yatırımları inceledi.
İncelemelerin ardından köy sakinleri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek, iletilen görüş ve talepleri dinleyerek sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Düzenlenen toplantının ardından Vali Yılmaz Şimşek, 17 Ekim tarihinde yaralanan Gazi Piyade Uzman Çvş. Ali Mavuş’u baba ocağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder