3 Ocak 2020 Cuma

Niğde belediyesi Araç Filosuna 42 Araç Daha Dahil Etti

Niğde Belediyesi, leasing yöntemiyle maliyetini 3 yılda amorti edecek aralarında iş makinesi ve özel donanımlı araçların da yer aldığı toplamda 42 tane aracı satın alarak belediye araç filosunu güçlendirdi.
Niğde Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında aldığı yetki ile girişimde bulunarak Belediyede bulunan kiralık hizmet araçlarını daha düşük maliyetle belediye bünyesine kazandıran Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir hizmet araçlarını yenileyerek belediye araç filosuna 42 araç daha dahil etti.
Açılış programında konuşan Belediye Başkanı Özdemir; “Niğde Belediyesi olarak leasing yöntemiyle 42 adet aracın alımını gerçekleştirdik. 11 Adet Çöp Kamyonu 18 adet hafif ticari 2 adet damperli kamyon 1 adet levha çakma makinası 3 adet ilaçlama makinası 2 adet kaldırım üzeri süpürge aracı 1 adet kazıcı yükleyici iş makinası 1 adet traktör 1 adet çöp taksi aracı alımı yaparak yaklaşık 9 Milyon Türk Lirası bir yatırımı gerçekleştirdik ve bu araçları halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bunun yanı sıra 2 adet çöp kamyonunu ve bir adet süpürge aracını da Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan hibe olarak aldık. Toplamda 42 adet aracımızı bu gün açılış programımız sonrasında hizmete sunuyoruz. Alımını yaptığımız araçlar sonrasında belediyede bundan sonra kiralık araç kullanılmayacak. Bütün araçlar belediyemizin mülkiyetine geçiyor. Leasing yöntemi ile 36 ay içerisinde bu araçların ödemesi gerçekleştirilecek. Bu güne kadar kiralık araçlara aylık ne kadar ödeme yaptıysak 3 yıl daha aynı ödemeyle devam ederek  ekstra bir ödeme ve bütçe ayırmadan ödemeleri 36 ay daha devam ettirerek araçların hepsini Niğde Belediyemize kazandırmış olduk. Emeği olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu proje bizim belediyemizin, meclis üyelerimizin, personelimizin projesi. Bu proje yapacağımız hizmetlerin bir başlangıcı inşallah. Çok daha büyük projelerle bu işlere devam edeceğiz” dedi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder