1 Ocak 2020 Çarşamba

 CHP İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI
ÇAMARDI CHP İLÇE KONGRESİ  GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  Çamardı CHP İlçe kongresi 20 Aralık 2019 tarihin de cuma günü Öğretmen Evin de yapıldı. Tahir TUNCER CHP ilçe Başkanı seçildi.
DAVARDI GÜVEN TAZELEDİ
22 Aralık Pazar günü CHP Niğde merkez ilçe kongresi gerçekleştirildi. 2 adayın yarıştığı kongrede mevcut başkan Kamil Davarcı yeniden başkanlığa seçildi.
Niğde Hüdavend Hatun Salonunda  gerçekleşen kongrede mevcut başkan Kamil Davarcı ile Atila Soylu'ya ait iki liste yarıştı. Yapılan seçimlerde 360 delegeden 328'i oy kullandı. 201 oy alan Kamil Davarcı yeniden CHP Niğde Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.
CHP BOR İLÇE KONGRESİ YAPILDI
Niğde ili Bor ilçesi CHP ilçe olağan kongresi yapıldı. İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi güven tazeledi. Kongreye CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Kemerhisar Belediye Başkanı Ramazan Oya, Bor MHP ve İyi Parti ilçe Başkanları, Bor'da Oda Başkanları, Dernek Başkanları ve Muhtarlar ile Belde Başkanları, Niğde Belediye Meclis üyeleri, Bor'da en uzun dönem parti ilçe Başkanlığı yapan Akif Üstün ve partililer katıldı.
Altunhisar ilçe kongresin de Sedat Kayan  tekrar başkan seçildi.
Ulukışla ilçe başkanlığını, Hüseyin Toker tekrar kazandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder