17 Mayıs 2012 Perşembe


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından 2011 yılında yapılan “3.Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilemeye uygun görülen fotoğraflar Niğde Üniversitesi Kültür Sanat Evinde Vali Alim BARUT tarafından açıldı. 5 ayrı kategoride dereceye giren ve sergilemeye uygun görülen fotoğrafların yer aldığı sergi beş gün süreyle gezilebilecek.
Serginin açılışına Vali Alim Barut’un yanısıra Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Koçyiğit, Kurum Müdürleri, bazı siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.
Sergi açılışında bir konuşma yapan İl Müdürü Nizamettin BİLHAN; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığımız tarafından 2011 yılında yapılan “3.Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilemeye uygun görülen 74 adet fotoğrafı 5 gün boyunca Niğde Üniversitesi Kültür ve Sanat Evimizde halkımızın ve sanatseverlerin beğenisine sunuyoruz.
Bugün 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü. Sergi açılışımızı özellikle bu anlamlı güne denk getirerek tarımın belkemiği olan saygıdeğer çiftçilerimize bir hediye sunmak istedik.diye belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder